kávé szeretettel

Kávégépet venni vagy bérelni jobb?

 

Sokan meglepődnek azon, hogy nem muszáj kávégépet venni, mert bérelni is lehet

A kávégép bérlés számos előnnyel bír a kávégép megvételével szemben. A Koffein Service-nél hisszük, hogy rengeteg időt, pénzt, energiát és nem utolsó sorban bosszúságot lehet megtakarítani a bérléssel!

De, miért is? Azért mert, ha elromlana (de persze nem fog, ha rendszeresen karbantartják) az irodai kávéfőző, azonnal csere-kávégép áll a rendelkezésére, amit 1 munkanap alatt kiszállítunk az irodájába. Az ügyfélszolgálatot is arra találták ki, hogy a nap 24 órájában a rendelkezésére álljon, ha probléma adódna a kávégéppel, azt a felhasználó bármikor bejelentheti és a segítség így még hamarabb érkezik. 

Ha az első pillanattól átgondoljuk a folyamatot, akkor a személyes segítségnyújtás, tanácsadás a megfelelő készülék kiválasztásában, és kipróbálási lehetőség egy vásárlással járó elköteleződés esetén is igény lehet, de sajnos ez utóbbi esetben legtöbbször magunkra maradunk a döntéssel. Általában egy online vagy jobb esetben áruházi vásárlásról beszélhetünk, amikor általában a saját megítélésünkre hagyatkozhatunk és nem biztos, hogy jól döntünk. Egy esetleges meghibásodás esetén a hosszadalmas garanciális szervizelés vagy ne adj Isten a garanciális időn túli hiba esetén a magas javítási költségek és egyáltalán a szerelő felhajtása gyakran fejtörést okozhat.

szerviz

Miért lehet még előnyös a kávégép bérlés? A Koffein Service által kínált kávéfőzők irodák részére kínált gépei se nem használtak, se nem régiek, csak és kizárólag kiemelkedő minőségű új gépeket szállítanak kávégép bérlés esetén is. Ezáltal olyan, mintha megvettél volna egy új gépet, azzal a különbséggel, hogy nem kell kiadni érte több százezret. Ezekkel a márkákkal találkozhatsz nálunk: Nivona, dr. Coffee.

És ha már bérel valaki, felmerülhet benne, hogy szeretné, ha csak a kávéivás élvezetére kellene koncentrálnia! És mondjuk, szeretne minél messzebb kerülni az irodai kávégép szervizelésének gondjától, ami érthető! Egy valamire való kávégép bérléssel foglalkozó cég is pontosan ezt szeretné, ezért megbízható készülékeket kínálnak partnereiknek! Mivel a karbantartással könnyen meggyűlhet a baja bárkinek, így ezért érdemes olyan céget választania, ami ezt megkönnyíti, és ha nem is ingyenesen, de felárért elvállalja. Kérdezzen utána alaposan, hogy mit biztosít még az adott cég magán a kávégépen kívül! A legtöbb esetben ugyanis az esetleges szervizelésen kívül még egyéb extrákat is ajánlhat egy-egy cég. Például a 24 órás ügyfélszolgálat vagy a tisztítószerek biztosítása, gyors teljesítés a kávérendelések tekintetében, adott esetben ingyenes szállítással! A Koffein Service legfőbb célja, hogy egyedülálló szolgáltatásával, egyszerre varázsolja felejthetetlenné a kávézás élményét, és levegyen a partnerei válláról minden terhet. Abban bízunk, hogy részei lehetünk nem csak meglévő, de leendő partnereink kényeztető és pihentető kávészünetének is, és közvetlen hangnemben, rendszeres kapcsolattartás útján kölcsönösen előnyös együttműködést tarthatunk fenn velük. Legyen a mi lendületet adó, kiváló minőségű kávénk a Ti kedvencetek is!

Kávéfőző bérlés előnyei