ipari mennyiségű kávé lefőzéséhez

Nagyágyú a kávégépek között

 

Nagyágyú a kávégépek között

Ismerős az a szituáció, amikor a kávészünet nagy része az irodai teakonyhában várakozással telik, mire sorra kerülsz a kávégépnél? Na és persze pont akkor fogy ki a kávé vagy a víz a tartályból és Neked kell megtölteni, hogy végre hozzájuthass az áhított frissítőhöz. Mennyivel jobb lenne gyorsan lefőzni a kávét és inkább kényelmetlen várakozás helyett a kávéval a kezedben beszélgetni ugyanezen idő alatt? Vagy akár visszamenni a helyedre és folytatni bokros teendőidet, ha kávé mellett szeretsz dolgozni?

Erre kerestünk megoldást egy ÓRIÁS kapacitású kávégép formájában és így lett a cOffice szolgáltatásunk csúcsmodellje az F11-es típus, amely minden paraméterében felülmúlja a piacon elérhető más modellekét. Igen, kapacitásában az általunk használt Nivona kávégépeket is „lefőzi”. Óránként akár 120 adag espresso, vagy 60 db cappuccino lefőzésére képes, melyet hatalmas 8 liter űrtartalmú víztartálya, 1200 g szemes kávé befogadására alkalmas kávétartálya tesz lehetővé. Igény szerint akár közvetlenül a vízhálózatra is köthető ez a típus, hogy állandóan friss vízzel főzhessétek a kávékat. Nagyon egyszerű automata programok segítségével tudjátok elvégezni a tisztítási folyamatokat, legyen az vízkőoldás, vagy a főzőegység tisztítása, mely itt a zsíroldással egybekötve a kávégépen belül történik.

Sosem volt egyszerűbb és gyorsabb a tejhabosítás, amivel kávézói minőségű cappuccino-t és latté-t tudtok készíteni szaktudás nélkül, szólóban vagy akár egyszerre két adagot.

A kerámia késeknek köszönhetően hatékony és halk darálás valósul meg az F11-es szuperautomata kávégép belsejében. A profi technológiának hála, kiemelkedően egységes a darálás szemcsemérete és ezáltal a kávé aromája is kiválóan érvényesül.

cOffice f11

A 7”-os színes grafikus érintőkijelző segítségével egy egyszerű érintéssel kiválaszthatod a kívánt italt, legyen az egy erős espresso, hosszú kávé, americano, német kávé vagy sok-sok féle tejes variáció a macchiato-tól kezdve a krémes cappuccino-n át a könnyed caffe latte-ig minden recept megtalálható és személyre szabható a repertoárban. Különleges saját receptek elmentésére is van lehetőség, ahol a kávéerősség és hosszúság, a tej és tejhab mennyisége egyenként szabályozható, akár az italkészítés közben is.

Ez mind jól hangzik, igaz? Akkor jöjjön az ára ???? …nem, itt sem fordul rosszra a történet, hiszen a legjobb az egészben, hogy ezt a nagy értékű gépet nem kell megvenned, mi levesszük ezt a terhet a válladról. 40 fő feletti irodák, gyártóüzemek, bemutatótermek vagy akár szállodák részére tökéletes megoldás lehet a dolgozók vagy vendégek kávéellátásának megoldására egy F11-es készülék. Mindezt ingyenesen biztosítjuk cégednek, csupán a kávét szükséges tőlünk rendelned. Ezzel sem kötsz kompromisszumot, mert mi sem kötöttünk: első osztályú kávét kínálunk, melyet Olaszországban egy kis manufaktúrában pörkölnek részünkre az általunk megálmodott 4 különböző variációban.

Nincs más hátra, ha kollégáid elégedettsége fontos cégednek, akkor egy ilyen kávéfőző választásával, cOffice szolgáltatásunkkal egybekötve nagyban hozzájárulsz mindennapi kényelmükhöz, elköteleződésükhöz. Keress minket elérhetőségeinken, vagy egyszerűen kérj személyre szabott ajánlatot lejjebb görgetve.