Elégedett kollégák kávéznak

Kávégép bérlés előnyei

 

A munkahelyi kávézásra mi a legjobb megoldás?

Eszébe jutott már, hogy kávégépet bérelni is lehet? Igaz, nem elsősorban háztartásokba szánják ezeket az eszközöket, de nem feltétele a bérlésnek, hogy az embernek legyen egy étterme. Irodák vagy különböző méretű gyártóüzemek munkahelyi közössége részére is könnyedén juthatnak színvonalas kávégépekhez, melyek megvásárlása nagy összegekbe kerülne. Nézze meg, miért is érdemes bérelni.

A Koffein Service szolgáltatásai teljes körűek és mindenki számára könnyen elérhető! De, miért is érdemes a Koffein Service kávégép bérlésére specializálódott cOffice szolgáltatást választani?
Azért mert modern, letisztult formavilágú, megbízható kávégépet bérelhet tőlünk. És kiváló minőségű Olaszországban pörköltetett kávéval szolgáljuk ki önt! Mindezt kedvező áron, stabil háttérrel, jól szervezett csapattal biztosítjuk Önnek!

Ha pár mondatban kellene összegezni, miért is éri meg kávégépet bérelni, ezek lennének azok:
- azért, mert nem kell egyben nagy összeget kifizetnie kávégépre!
- nem kell sorban állnia, utánajárnia ha elfogyott a kávé!
- mert nem kell szerelőhöz vinni a kávégépét ha az meghibásodott!
- mi levesszük a válláról az irodai kávézással kapcsolatos terheket!
- a kávé árának egy része elszámolható szolgáltatási díjként!

A Koffein Service szolgáltatása mellett Önnek csak az a feladata, hogy élvezze az aromás kávét és a kávégép bérlés előnyeit! Erre a különböző méretű irodák részére különböző kapacitású, tudású gépeket kínálunk. 

Egy 20-30 fős iroda részére, ahol sok tejes kávéitalt fogyasztanak a Nivona 759-es típust ajánljuk. 
Ez a kávégép frappáns választ ad kérdéseire mint például: hogyan tud kávézói minőségű cappuccinot vagy latte macchiatot készíteni szaktudás nélkül? A válasz: EGY GOMBNYOMÁSRA. Méghozzá nem tejporral, hanem valódi tejet használva, csak úgy, ahogy otthon vagy egy kávézóban is szívesen fogyasztjuk. Miért éppen a munkahelyünkön, ahol a legtöbb időt töltjük innánk porokból készült, alacsony élvezeti értékű kávét? 
Ha munkahelyén 20-30 alkalmazott dolgozik, és azt szeretné, ha az összes munkatársa kávézási szokását tökéletesen kiszolgálná az új irodai kávégép, akkor Önnek a Nivona kávégépei közül, tanácsadó kollégáink segítségével biztosan megtaláljuk a megfelelő választást! Keressen minket ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével!