csapatépítés

Ismerjen meg minket!

Csapatunk

Csapatunk

A Koffein Service csapatának minden tagja az Ön kényelmét szolgálja. Mi mindannyian arra törekszünk, hogy maximálisan eleget tegyünk minden kávézással kapcsolatos igényének. Csapatunk egy fiatalos és precíz csapat, ahol a szervíztechnikusokon át az adminisztrátorokig mindenki saját területének valódi szakértője. Ez a kulcsa a kimagasló vevői elégedettségünknek.

Történetünk

Történetünk

2012-ben egy valódi Start-upként kezdtük meg tevékenységünket. Ma az ország egyik legnagyobb kávé szolgáltatójává nőttük ki magunkat, köszönhetően a kezdetektől tetten érthető innovatív szolgáltatás modellünknek és a következetes menedzsment szemléletű stratégiánknak. Növekedésünk azóta is folyamatos, jelenleg majd 500 partnerünk munkatársai élvezhetik nap, mint nap a kávéinkat.

Cold latte
Máté

Máté

controlling

Latte macchiato
Boglárka

Boglárka

team management

Lungo
Viktor

Viktor

service

Cappuccino
Ádám

Ádám

sales

Caffé Latte
Anna

Anna

finance & logistics

Espresso
Ádám

Ádám

strategy

cappuccino
Norbert

Norbert

service

Alapvető értékeink - gondolunk a jövőre

Elégedett, elkötelezett kollégák

Elégedett, elkötelezett kollégák

Mi megbecsüljük a kollégáinkat és hozzájárulunk az Önök munkatársainak elégedettségéhez is azzal, hogy kávégépeink könnyen kezelhetők és ízletes a kávénk.

Minimális szénlábnyom

Minimális szénlábnyom

100% komposztálható kávézacc hulladék, a kapszulás megoldásokhoz képest környezetbarát választás, nagy kiszerelésben újrahasznosítható csomagolásban!

Fenntarthatóság

Fenntarthatóság

Papíralapú adminisztrációnk minimális, csak akkor nyomtatunk, ha muszáj.

Rendszerben gondolkodás

Rendszerben gondolkodás

Jól működő strukturált vállalatirányitásunk átlátható, visszakövethető működést tesz lehetővé a partnereink leghatékonyabb kiszolgálása érdekében.

Minőségi kávé kávégép bérléssel